Clubhouse Area Recreation Complex Project

The LOWA Board of Directors voted May 17 to approve the conceptual site plan for the Clubhouse Area Recreation Complex and to authorize the RRMM Lukmire Architect/Engineering team to proceed to the next phase of detailed design, permitting, and construction documents preparation. 
 
Before approval, the Board reviewed the plans and $5 million project cost estimate to replace the current 1967 pool and pool bathhouse/fitness center, and modified the specifications to read:
  • The lap pool portion of the pool will have six-lanes rather than five lanes
  • The lap pool will be 3 feet six inches deep on the shallow end to nine feet on the deep end rather than 10 feet.
  • The parking lot will be reduced in size to 25 accessible parking spaces rather than 32 spaces.​
  • True zero entry pool so that the lap pool can also be accessed without a chair lift. The desire is to totally remove the chair lift.  






Project Information